ВІТАЮ ВАС У МОЄМУ ВІРТУАЛЬНОМУ КАБІНЕТІ!

1 грудня 2023 р.

 

1 грудня світ відзначає день боротьби з СНІДом та толерантності з ВІЛ-позитивними людьми.

Сьогодні вже немає людини, яка б не чула про ВІЛ, СНІД. Багато людей в Україні вважають себе обізнаними з цього питання. Проте більшість молодих людей вважають, що ця проблема – це щось далеке, що вона їх не стосується і не буде стосуватися в майбутньому. Факти доводять протилежне – кожного року фіксують все більше випадків захворювань на СНІД.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом – це важлива нагода для підняття поінформованості молоді, широких верств населення про проблеми ВІЛ/СНІДу, проблеми людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом.

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» проведено ряд просвітницьких заходів з метою формування в учасників освітнього процесу життєво важливих навичок безпечної поведінки та толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ/СНІД.

Під групової роботи зі здобувачами освіти 9 класів «ВІЛ/СНІД. Запитання і відповіді» обговорили: шляхи передачі ВІЛ/СНІД, основні стадії протікання ВІЛ-інфекції, способи профілактики ВІЛ.

Учні та педагоги ліцею долучилися до акції «Червона стрічка» як символ співчуття, підтримки та надії на майбутнє без СНІДу. 

#16днівпротинасильстваКроп2023





Немає коментарів:

Дописати коментар